Persoonlijke aandacht
Wij hebben jarenlange ervaring
De nummer 1 krullenopleiding van NL
Professionele begeleiding
Trainingen

Onze trainingen

Leer krullen knippen, verven en stylen als een pro. Word een echte krullen specialist!

De Gorgeous Academy is gevestigd in Utrecht. Waarbij naast het volgen van de training, gezelligheid ook voorop staat. De trainingen worden gegeven door Malya Kruijswijk, verkozen in 2018, 2019 en 2020 tot de leukste kapper.

Kalender

Bekijk hier onze kalender items

Wanneer ga jij jezelf verder ontwikkelen en de Gorgeous Curls techniek aanleren? Zie hier alle geplande trainingsdata zodat je kunt kijken wanneer het jou uitkomt. Je kunt ook direct jouw ticket boeken.

Lees hier wat cursisten vinden

Reviews

In mijn salon kwamen regelmatig klanten met krullend haar, maar ze hebben allemaal verschillende krulsoorten. Ik vond het lastig hoe ik deze verschillende soorten moest knippen en verzorgen.

Ik kwam de training tegen op de website van Gorgeous You Academy, en ik dacht: hier kan ik in een korte tijd veel leren over krullen.

Ik miste de kennis over welke type krullen er allemaal zijn. Klanten vroegen ernaar in de salon en dan kon ik de vraag niet goed beantwoorden.

Wat me aansprak in de Gorgeous Curls training bij de Gorgeous You Academy is dat het laagdrempelig is, het is in de buurt de prijs is goed voor wat je leert.